Generelt

Vestjysk Kanoudlejning indsamler, behandler og opbevarer dine personlige oplysninger, når du bestiller din kano gennem vores online-bestillingssystem.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at organisere og planlægge vores hverdag, regnskaber og analyse af vores forretningsmodel. Vi indsamler kun de nødvendige data.

Vestjysk Kanoudlejning beskytter dine personlige data, og enhver behandling af dine personoplysninger sker kun i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og i overensstemmelse med følgende:

– Vestjysk Kanoudlejning vil ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter.

– Dine personlige data gemmes i sikre databaser, som er beskyttet mod uautoriseret adgang.

– Du kan til enhver tid anmode om adgang til de personlige oplysninger, som vi opretholder, og til enhver tid skriftligt, trække samtykket til opbevaringen af disse oplysninger tilbage.

– Personoplysninger slettes generelt, når det ikke længere er nødvendigt at behandle og gemme dataene til det ovennævnte formål.

Mailchimp

– Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at din mailadresse opbevares fortroligt hos Mailchimp, som er et amerikansk selskab. Derfor er de ikke en del af den europæiske GDPR. Derfor oplyser vi dig om, at vi i henhold til art. 13, stk. 1, litra f i GDPR overfører dine registrerede oplysninger (din mailadresse) til et tredjeland. 

Kontakt os

Hvis du vil bruge nogle af ​​dine rettigheder, der er anført ovenfor eller hvis du vil have os til at slette dine kontaktoplysninger, eller hvis du har nogen klager eller spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på:

Vestjysk Kanoudlejning

Kvievej 15

6823 Ansager

+45 22127867

post@vestjyskkano.dk