Er I i tvivl om noget, har vi samlet et udvalg af de hyppigst stillede spørgsmål. Vi anbefaler, at I kigger alle spørgsmålene igennem, inden I evt. ringer til os.

I finder Kølskevad ved at indtaste følgende kode i Google Maps:

MVH9+6 Grindsted

Alle kanobestillinger skal ske online via vores bestillingssystem her på hjemmesiden. Bestilling kan foretages fra både PC, tablet og smartphone.

Vi tager ikke mod bestillinger via telefon, Facebook eller mail.

I skal være opmærksomme på, at vi IKKE kan medbringe passagerer. Det kan derfor være en god idé at have en bil stående ved slut-destinationen.

Alternativt kan du tage en taxa eller offentlig transport.

Ansager Å er utrolig hyggelig og smuk. Åen snor sig meget og er ikke særlig bred. Her sejler man blandt andet gennem Ansager by, forbi Mariehaven (kendt fra tv) og under flere broer. Ruten er kendetegnet ved at have mange lavthængende, gamle træer, der hænger ned over åen og har deraf fået navnet “Den jyske jungle”. Derfor anbefaler vi ruten Kølskevad – Stemmeværkspladsen (4-5 timer) til alle vore kunder som ønsker en god endagstur. Vil I have 2 eller 3 dage, anbefaler vi samme startsted og at turen fortsætter ind i Ny Varde Å.

Læs mere om ruter og sejltider her.

Alle kanoerne er godkendt til 3 personer.

Skal man på flerdagstur, er det mest optimalt, at man ikke er mere end 2 personer. Men man kan godt være 3 personer plus mindre bagage.

Hvis I selv henter jeres kano, skal I være opmærksomme på, at det er nødvendigt at have en ekstra bil parkeret på slutdestinationen, da vi ikke har mulighed for at tage passagerer med retur.

Nej, vi bor ca. 500 meter uden for byen. Det er derfor nødvendigt med en bil med anhængertræk – hvis I selv ønsker at afhente.

Ja! I vælger blot om I selv ønsker at afhente, eller I ønsker vores hjælp, i bestillingssystemet her på hjemmesiden. 

Ja, det kan I godt. Men vær opmærksom på vores regler for afbestilling.

Ved afbestilling senere end 14 dage før bestilt sejldato betales halv pris. Ved afbestilling indenfor 7 dage før bestilt sejldato betales fuld pris.

Vil I alligevel afsted, sælger vi regnslag til kun 20 kr. pr. stk. De kan hjælpe til at man stadig får en super god tur i regnvejr. Ellers er det bare på med ja-hatten.

Jeres kano(er) står klar til jer på vores adresse: Kvievej 13, 6823 Ansager.

Ved afhentning får I udleveret trailer med kano(er) samt pagajer og veste.

Ja! Det kan vi godt. På bestillingssiden her på hjemmesiden vælger I blot, hvor I ønsker at starte samt hvor I ønsker at slutte jeres tur. Vær opmærksom på, at vi tager et gebyr for levering og afhentning.

Rengøring af kanoerne er obligatorisk og koster 125 kr. pr. kano.

Vores åbningstider er hver dag fra 8 – 18.

Vores åbningstider er hver dag fra 8 – 17.

I skal derfor være oppe af åen senest kl.17.00. Medmindre andet er aftalt.

Nej, det kan man ikke. I ingen af vores åsystemer er det tilladt at sejle mod strømmen. 

Har I eksempelvis valgt at afslutte jeres tur ved Camp Stemmeværket i Ansager Å, er I ikke i tvivl. Der er shelters, hytter mm og skilte der indikerer, at I nu er ankommet hertil.

På nogle af de lidt mindre stoppesteder, kan det være sværere at vide, præcis hvornår man ankommer. Derfor anbefaler vi, at I bruger GPS’en på jeres telefon. Alle stoppesteder er angivet med vejnavne her

Ønsker I at beskytte jeres telefoner mod vand, regn mm. kan I købe vandtætte mobilcovers til at hænge rundt om halsen hos os inden afgang. De koster 25 kr. pr. stk.

Vores priser er gældende for en hel dag. Prisen er derfor den samme, om I ønsker at sejle 1 time eller hele dagen. Prisen for 1 kano i 1 dag er 375 kr. + evt. levering og rengøring. Læs mere om priserne her.