Er du i tvivl om noget, har vi samlet et udvalg af de hyppigst stillede spørgsmål.

Alle kanobestillinger skal ske online via vores bestillingssystem her på hjemmesiden. Bestilling kan foretages fra både PC, tablet og smartphone.

Vi tager ikke mod bestillinger via telefon, Facebook eller mail.

Nej, vi bor ca. 500 meter uden for byen. Det er derfor nødvendigt med en bil med anhængertræk – hvis I selv ønsker at afhente.

Ja! Du vælger blot om du selv ønsker at afhente, eller du ønsker vores hjælp, i bestillingssystemet her på hjemmesiden. 

Hvis du selv henter din kano, skal du være opmærksom på at det er nødvendigt at have en ekstra bil parkeret på slutdestinationen, da vi ikke har mulighed for at tage passagerer med retur.

Vi sælger regnslag til kun 20 kr. pr. stk. De kan hjælpe til at man stadig får en super god tur i regnvejr. Ellers er det bare på med ja-hatten. 

Ved afbestilling senere end 14 dage før bestilt sejldato betales halv pris.

Ved afbestilling indenfor 7 dage før bestilt sejldato betales fuld pris.

Din kano står klar til dig på vores adresse: Kvievej 15, 6823 Ansager.

Ved afhentning får du udleveret trailer med kano(er) samt pagajer og veste.

Ja! Det kan vi godt. På bestillingssiden her på hjemmesiden vælger I blot, hvor I ønsker at starte samt hvor I ønsker at slutte jeres tur. Vær opmærksom på, at vi tager et gebyr for levering og afhentning.

Ved vores lager hænger der en vandslange til rengøring. Den er du meget velkommen til selv at bruge – helt gratis. Vi kan også rengøre kanoerne for dig – mod et gebyr. Rengøring vælges til eller fra ved bestilling her på hjemmesiden.

Alle kanoerne er godkendt til 3 personer.

Vores åbningstider er hver dag fra 8 – 18.

Vores åbningstider er hver dag fra 8 – 17.

I skal derfor være oppe af åen senest kl.17.00. Medmindre andet er aftalt.

Nej, det kan man ikke. I ingen af vores åsystemer er det tilladt at sejle mod strømmen. 

Har I eksempelvis valgt at afslutte jeres tur ved Camp Stemmeværket i Ansager Å, er I ikke i tvivl. Der er shelters, hytter mm og skilte der indikerer, at I nu er ankommet hertil.

På nogle af de lidt mindre stoppesteder, kan det være sværere at vide, præcis hvornår man ankommer. Derfor anbefaler vi, at I bruger GPS’en på jeres telefon. Alle stoppesteder er angivet med vejnavne her

Ønsker I at beskytte jeres telefoner mod vand, regn mm. kan I købe vandtætte mobilcovers til at hænge rundt om halsen hos os inden afgang. De koster 25 kr. pr. stk.